Duminica 28 Aprilie

Zboruri reprogramate și întârzieri uriașe pe aeroportul din Cluj: ,,Două ore în avion şi de cinci ore în aeroport’’


Zeci de pasageri au avut încă o dată nevoie de nervi de oțel pentru a pleca în vacanțe de pe Aeroportul Internațional ,,Avram Iancu” Cluj. Întârzierile s-au ținut lanț, iar unele zboruri au fost reprogramate în zile diferite. Călătorii au așteptat ore în șir la terminale fără să știe când vor putea zbura.

Astfel, la Cluj, pasagerii zborului spre Napoli care ar fi trebuit să decoleze ieri la orele 16:00 au fost nevoiți să aștepte până azi la orele 19:00. Ghinion au avut și cei care au dorit să se ajungă în Bergamo, zborul lor care trebuia să decoleze marți fiind reprogramat pe miercuri la ora 14:00.

zbor1.jpg

Dacă nu au fost reprogramări, au fost cu siguranță întârzieri, pasagerii fiind frustrați de timpul de așteptare.

,,Acum ne mai ţineţi încă o oră. Ca să ne daţi jos. Suntem de izbeliște. Stăm de două ore în avion şi de cinci ore în aeroport’’, a declarat o pasageră, potrivit Observator.

Nici cei care vor pleca spre Londra se pare că nu au mai mult noroc, zborul lor de azi fiind amânat cu peste 6 ore.

zbor3.jpg

De asemenea, zborul spre orașul german Memmingen a fost anulat complet.

Nici cei care au vrut să revină în ţară nu au fost prea norocoși, zborul din Napoli spre Cluj, care ar fi trebuit să plece marți la 16.45, a fost amânat de mai multe ori, călătorii aşteptând ore în şir în aeroport, fără să li se ofere vreo alternativă. De asemenea, zborurile care trebuiau să ajungă marți, 25 iulie, din Basel și Tel-Aviv pe aeroportul din Cluj au fost și ele reprogramate pe azi.

zbor4.jpg


Comentarii Facebook