”Wonder Woman” de Cluj a rămas pieton! Amendată pentru că circula cu viteză amețitoare pe drumul Sfântul Ioan


O femeie care circula cu 110 km/h pe drumul Sfântul Ioan a fost prinsă de polițiști și lăsată pieton.

La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 18.20, polițiștii municipiului Cluj-Napoca, au surprins cu aparatul radar un autoturism condus de o femeie, de 38 de ani, în timp ce rula cu viteza de 110 km/h pe drumul Sfântul Ioan din municipiu.

Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1485 de lei, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile. 

În aceeași zi, în cadrul unei razii rutiere din intervalul orar 18.00-20.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca- Secțiile 1-7, Biroului Rutier, precum și cu efectivele din cadrul secțiilor Baciu, Florești și Apahida au amendat mai mulți șoferi.

Astfel, 132 de persoane au fost legitimate, 127 de autovehicule oprite în trafic pentru control, fiind constatate și aplicate 116 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 45.000 de lei, dintre care 31 fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 6 pentru folosirea telefonului la volan, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, în cazul a 8 conducători auto, pe lângă sancțiunea principală, a fost dispusă ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere.

În acelasi context, efectivele din cadrul Direcției Generale Poliție Locală Cluj-Napoca au ridicat 7 autovehicule staționate neregulamentar.

Comentarii Facebook