Weekend-ul șoferilor beți și fără permis la Cluj. Vezi câți au fost prinși de polițiști, într-o singură zi



Polițiștii clujeni au fost ocupați, sâmbătă, cu șoferii care circulau pe drumurile publice fiind sub influența băuturilor alcoolice sau care nu posedau permise de conducere.

Astfel, sâmbătă, 9 august, ora 06:40, poliţişti rutieri din cadru Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia municipiului Dej, au depistat un tânăr de 17 ani, din municipiul Dej, care conducea fără permis un motociclu pe aleea Zefir din localitate, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,06 mg\l alcool pur în aerul expirat.

Tot sâmbără, ora 17:20, poliţişti rutieri din Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, Postul de Poliţie Comunală Sâncraiu, au depistat un bărbat de 61 ani, în timp ce conducea autoturismul pe DN 1 R, pe raza comunei Călăţele, sat Călata, judeţul Cluj, în afara localităţii, acesta posedând un permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul pe care-l conducea. din comuna Horatul Crasnei, judeţul Sălaj,

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit că autoturismul i-a fost încredinţat acestuia de către un bărbat de 50 ani, din comuna Horatul Crasnei, judeţul Sălaj.

La data de 10 august , ora 02:50, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia municipiului Cluj-Napoca, au depistat un tânăr de 24 ani, din comuna Chinteni, judeţul Cluj, care conducea autoturismul pe str. Bucureşti din municipiul Cluj-Napoca, în timp era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.


La mai puțin de 20 de minute diferență a fost depistat un tânăr de 24 ani, din municipiul Cluj-Napoca care conducea autoturismul pe str. Bucureşti din municipiul Cluj-Napoca, în timp era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 10 august, ora 02:05, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia municipiului Cluj-Napoca, au depistat un tânăr de 24 ani, din comuna Apahida, judeţul Cluj, în timp ce conducea autovehiculul pe str. Bucuresti din municipiul Cluj-Napoca, deşi se afla în perioada în care exercitarea dreptului de a conduce autovehicule i-a fost suspendată.


Nici în Câmpia Turzii lucrurile nu au fost mai liniștite, unde în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 00:50, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia municipiului Câmpia-Turzii, au depistat un bărbat de 24 ani, din Iernut, judeţul Mureş, care conducea autoturismul pe str. 1 Decembrie 1918 din municipiul Câmpia-Turzii, în timp era sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comentarii Facebook