VREI SA DEVII POLIŢIST la CLUJ? IPJ Cluj face angajări. Ce posturi sunt scoase la concurs

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj organizează concurs pentru ocuparea a 34 de funcţii cu personal din sursă externă, precum şi pentru ocuparea unei funcţii prin reîncadrare.

 

Dacă îţi doreşti o carieră plină de provocări, te poţi înscrie până la data de 8 aprilie a.c., urmând a parcurge mai multe etape de selecţie.

 

La nivel naţional s-a dat startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă în Poliţie.

 

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent de poliţie şi îndeplinesc condiţiile legale pentru a fi reîncadrate.

 

De asemenea, persoanele care doresc să devină agenţi de ordine publică se pot înscrie la concursul organizat.

 

Posturile scoase la concurs sunt repartizate la Posturile de Poliţie Rurală, precum şi la secţiile de poliţie din Bucureşti.

 

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost scoase la concurs 34 de funcţii prevăzute la posturi de poliţie comunale, care urmează a fi ocupate prin angajare din sursă externă, precum şi o funcţie pentru reîncadrare.

 

Înscrierea candidaţilor se va face pe bază de cerere de înscriere, depusă până la data de 8.04.2016, între orele 09.00-14.00, la punctul de relații cu publicul pentru recrutarea candidaților de la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca (str. Decebal, nr. 26, județul Cluj). Dosarele de înscriere trebuie depuse în volum complet până la 15.04.2016.

 

POSTURILE DE POLIŢIE VIZATE:

 

Încadrare directă - 34 funcții: 

 

Posturile de poliţie comunale:  Căianu, Pălatca, Suatu, Frata, Tritenii de Jos, Vad, Măguri Răcătău, Bonţida, Borşa, Cătina, Corneşti, Dăbâca, Geaca, Jucu de Sus, Ţaga, Vultureni, Călăţele, Căpuşu Mare, Ciucea, Izvorul Crişului, Mănăstireni (2 locuri), Mărgău, Mărişel, Negreni (2 locuri), Râşca, Săcuieu (2 locuri), Sâncraiu, Aghireşu, Băişoara, Iara, Moldoveneşti.

 

Reîncadrare - 1 funcție: 

Post Poliție Comunal Aghireşu

 

Mai multe informații despre organizarea concursului se pot obține la adresa de internet a inspectoratului  https://cj.politiaromana.ro/, secțiunea „CARIERĂ”.

Comentarii Facebook