Tom Baran, protestatarul de la Olimpiada de Engleza din Cluj, a facut scandal si la Dan Diaconescu - VIDEO

Tom Baran, cel care i-a acuzat pe profesori, la Olimpiada de Engleza de la Cluj, ca i-au tinut in frig pe elevi si au furat banii din sponsorizari, nu este strain de scandalurile televizate. In 18 iulie 2008, la emisiunea lui Dan Diaconescu, de la OTV, Baran i-a aruncat un pahar in fata Magdei Ciumac, dupa care a parasit in tromba emisiunea.

Tom Baran a fost colaborator al al OTV in perioada 2004 - 2005 si in 2008, pana in momentul in care a izbucnit scandalul cu Magda Ciumac. Romanul, care are si cetatenie americana, a depus la inceputul lunii septembrie 2008 o plangere la penala impotriva lui Dan Diaconescu, a Magdei Ciumac si a lui Doru Iuga, un angajat al postului si le-a cerut daune de 1,7 milioane de euro, "pentru ca mi-au stricat imaginea", a explicat Tom Baran.

"Prin gestul meu consider ca i-am razbunat pe toti cei care au fost jigniti de aceasta Magdalena Ciumac. Isi permite sa spuna orice, indiferent de varsta interlocutorului. In plus, nici nu are simtul ridicolului. Se vrea cantareata, cand ea nu are har pentru aceasta meserie. I-am spus sa faca un curs de coafeze sau de manichiuriste si sa-si vada, in liniste, de viata ei", a declarat Tom Baran, la scurt timp dupa incidentul din vara anului trecut.

Tom Baran a provocat un scandal monstru si la Olimpiada Nationala de Limba Engleza de la Cluj. La festivitatea de premiere el s-a urcat pe scena si a atacat-o verbal pe inspectoarea Anca Tegulescu, care reprezenta Ministerul Educatiei. Baran i-a reprosat ca i-a tinut pe copii in frig si ca profesorii au stat la hoteluri de 4 stele, profitand de faptul ca s-au strans bani multi din sponsorizari. El era nemultumit si de faptul ca fiica lui a primit doar nota 7 la olimpiada si ii acuza pe inspectorii de specialitate ca i-au depunctat fiica tocmai pentru ca a facut scandal si le-a semnalat inca de la inceputul examenelor toate aceste nereguli.

Modul in care a decurs olimpiada de la Cluj este anchetat de reprezentantii Ministerului Educatiei. Secretarul de stat Oana Baciu a declarat ca vrea sa vada cum s-au cheltuit banii si daca olimpicii au fost tinuti in frig.

Comentarii Facebook