Conducea prin Cluj-Napoca avand o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur in aer expirat si s-a intalnit cu politistii

Un sofer din Cluj, beat mort, a avut ghinionul sa se intalneasca cu politistii azi noapte, in trafic, in timpul unei razii. Tanarul avea o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur in aer expirat. El si alti trei soferi s-au ales cu dosare penale.

Tanarul a fost depistat de politisti pe strada Berariei, dupa ce a lovit doua autoturisme parcare pe marginea drumului. "Avea o alcoolemie mare si a fost dus la probe biologice. Tanarului i-a fost intocmit dosar penal. Pe langa el in razia de azi noapte am mai depistat alti trei soferi inconstienti care s-au urcat la volan desi au baut", a declarat pentru Stiri de Cluj.ro, inspectorul Sorin Precup, purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj.

 

Precup a mai declarat ca devenit deja o traditie ca in aproape fiecare sfarsit de saptamana politistii sa iasa in trafic pentru a vedea cum se comporta soferii. "Cei care conduc sub influenta bauturilor alcoolice sunt un pericol permanent, tocmai de aceea nu ii slabim. Trebuie sa fie constienti ca in orice moment ii pun si pe ceilalti in pericol, nu numai pe ei", a mai spus purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj.

 

Patrulele aflate in trafic, in Cluj-Napoca, au aplicat azi noapte 164 de sanctiuni, in valoare de 14.940 de lei, au intocmit 7 dosare penale, 4 pentru consumul de alcool, unul pentru conducerea fara permis, si alte doua pentru accidente produse tocmai pe fondul bauturilor alcoolice.

 

Politistii au retinut 13 permise de conducere, 9 in vederea suspendarii si 4 in vederea anularii.

Comentarii Facebook