Vlad Obu și tovarășii lui interlopi, arestați la Cluj, au devenit mielușei: ”De ce sa mă duc la pușcărie? E oribil acolo!!! Află părinții mei!”


Vlad Obu și tovarășii lui, acuzați de procurori că au traficat 7 femei, au devenit mielușei în fața judecătorilor, înainte de a fi arestați pentru 30 de zile. 

Obu a spus că el numai preda cursuri de Onlyfans și fetele erau cliente. Un alt interlop aproape a plâns și a spus că vor afla părinții, dacă e trimis după gratii.

Vlad Obu în fața judecătorului: 

- Eu am vrut doar sa fiu celebru. Ea făcea banii ei cu contul ei.

- Banii mulți au rămas de la un eveniment pe care l-am avut noi, iar ceasul Rolex (găsit la percheziții) l-au luat din Dubai.

- Avem alte două persoane care ar putea face obiectul dosarului: soția mea ( are tatuaj cu mine) și altă prietenă (n.red. procurorii spun că fetele exploatate erau obligate să se tatueze cu numele abuzatorilor).

- Am avut două persoane cu tatuaje cu mine, pentru că au vrut să și le facă de ziua mea, să fie cadou pentru mine. De Crăciun, altă fată care nu e în dosar a vrut să își facă tatuaj cu numele meu.

- Eu nu mă ocup cu infracțiuni. Eu doar le promovam lor conturile (de Onlyfans). Motivul pentru care sunt adus aici ESTE Că SUNT PRIETEN CU FRAȚII TATE ȘI SUNT POPULAR!!!! 

- Dacă eram eu liderul acestei grupări… nu trebuia să am mașină mai scumpă?”.

Vlad Obu a mai spus că el vindea cursuri de Onlyfans și liste cu clienți, nu abuza pe nimeni.

Un alt tânăr din dosar s-a plâns, extrem de naiv, că nu vrea să meargă la pușcărie pentru că e rău după gratii.

Nu am făcut nimic ilegal. Lucram împreună, făceam bani împreună. De ce să mă duc la pușcărie? E oribil!!! Vor afla părinții mei!

E șocant ce s-a întâmplat. Nu e ok. I-am zs si doamnei procuror, nu e ok sa intre peste mine în casă la 6 dimineața. Aproape mi-au spart ușa. Nu e ok”, a spus unul dintre inculpați, în vârstă de 22 de ani.

Obu a mai spus că el numai glumea în interceptările făcute de procurori. ”Discuțiile din mesajele noastre… dintre noi, care apar în dosar (interceptări), sunt glume. Noi doar glumeam între noi.

Noi făceam doar glume între noi, în noaptea când frații Tate au fost arestați. Noi râdeam de ei doar, erau glume interne.

Eu o înșelam pe soția mea. Dar glumeam între noi. Eu în glumă îi zicea și lui Ribera că e soldatul meu.

Fetelor nu le-am aplicat umilințe. Ribera a venit slab de la Cluj și eu l-am ajutat să se anteneze. Acum are 20 kile peste mine. Dar nu îl umileam, nu eram șeful lui.

Dacă era ceva adevărat, veneau victimele să zică. Repet. Sunt aici doar pentru ca sunt prieten cu frații Tate. Sunt controversat, dar nu sunt infractor. Dacă îmi plac femeile, nu înseamnă ca sunt infractor”, a mai spus Obu.

WhatsApp Image 2023-06-15 at 14.01.00 (1).jpegWhatsApp Image 2023-06-15 at 14.01.00.jpegWhatsApp Image 2023-06-15 at 14.00.59.jpegWhatsApp Image 2023-06-15 at 14.00.58.jpeg

Comentarii Facebook