Vitezomanii, amendați de polițiștii clujeni! Un șofer a fost prins cu aproape 170 km/h în Jucu


 Polițiștii clujeni au desfășurat, sâmbătă, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră la nivelul întregului județ.Cu această ocazie s-au dat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 58.000 de lei.

Acțiunea s-a desfășurat pe o durată de 3 ore, vizând în special combaterea excesului de viteză și descurajarea conduitei iresponsabile la volan.

În acest context, polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere de drum din județ unde au fost înregistrate recent evenimente rutiere sau accidente de circulație cu urmări grave, în sistem cascadă, utilizând aparate radar de tip pistol Trucam și Autovision.

Astfel, aceștia au constatat și aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de peste 58.000 de lei și au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 13 permise de conducere.

În jurul orei 16.20, polițiștii au surprins și înregistrat cu aparatul radar, în localitatea Jucu, un autoturism condus cu viteza de 169 de km/h, la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani, din județul Neamț.

Acestuia i-a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 3.300 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile.

Ulterior, polițiștii au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6.600 de lei, un bărbat, de 28 de ani, din județul Suceava, întrucât acesta a fost surprins încălcând de două ori regimul legal viteză și regulile privind depășirea vehiculelor.

În jurul orei 17.50, polițiștii l-au înregistrat cu aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 135 km/h, în localitatea Răscruci, și efectuând o manevră de depășire neregulamentară.

 În jurul orei 17.53, acesta a fost înregistrat din nou cu aparatul radar în timp ce rula cu autoturismul cu viteza de 112 km/h în localitatea Fundătura și efectuând din nou o depășire neregulamentară.

Pentru faptele constatate, polițiștii i-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.600 de lei, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea exercitării dreptului


Comentarii Facebook