Inconștiență la volan! Șoferi prinși beți pe străzile din Cluj


Doi bărbați au fost prinși la volan beți pe străzile din Cluj, în acest weekend.

Ieri, 27 ianuarie  în jurul orei 01.15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin – Compartimentul Rutier au depistat în localitatea Călățele, pe DN1R, un tânăr de 19 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui autoturism, respectiv 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

,,Tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.”, informează IPJ Cluj. 

Un alt bărbat a fost depistat în localitatea Borșa, tot ieri. 

În jurul orei 14.40, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au oprit pentru verificări pe DJ109S, în localitatea Borșa, autoturismul condus de un bărbat de 52 de ani, din aceeași comună.

,,Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultându-i o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice.”, informează IPJ Cluj.

În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comentarii Facebook