Cu aproape 200 la ora pe autostrada Transilvania, intre Turda si Gilau

Doi soferi au fost prinsi astazi de politistii clujeni mergand cu aproape 200 de kilometri la ora pe Autostrada Transilvania. Unul dintre ei, era la volanul unui AUDI si rula cu 185 km/h, iar al doilea gonea cu un Mercedes cu 194 km/h.

 

Primul dintre soferi a fost oprit de politisti pe autostrada Transilvania, la iesirea spre Turda, pentru ca rula cu 185 de kilometri la ora. Vitezomanul conducea un autoturism Audi, de ultima generatie, si a fost identificat cu ajutorul aparatului radar.



Potrivit inspectorul Sorin Precup, purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, soferul venea dinspre Gilau si se indrepta spre Turda si a fost surprins de radar cu cativa kilometri inainte de terminarea autostrazii. "Soferul unui bolid a fost oprit de politisti pe autostrada Transilvania, la intrare in Turda, pentru ca rula cu 185 de kilometri la ora. Vitezomanul conducea un autoturism Audi, de ultima generatie, si a fost identificat cu ajutorul aparatului radar", a spus pentru Stiri de Cluj .ro, inspectorul Sorin Precup.



Actiunea politistilor clujeni a inceput la ora 8 dimineata si va dura pana la ora 16.00. Cu putine momente in urma, radarul amplasat, pe autostrada A3, la intrare in municipiul Turda a surprins un alt vitezoman care rula la volanul unui Mercedes cu aproape 200 de kilometri la ora.

 

"Soferul a fost oprit pe baza imaginilor surprinse de aparatul radar si facem verificarile de rigoare si daca a circulat cu 200 de kilometri la ora se poate alege cu suspendarea permisului de conducere pe 90 de zile si amenda", a mai adaugat Sorin Precup.   

 

Foto: UBB Radio

Comentarii Facebook