VIDEO. Poliţiştii clujeni au descins la adresele unor tineri bănuiți de trafic cu substanțe interzise. Ce cantitate de droguri au găsit oamenii legii


O captură însemnată de droguri de mare risc a fost realizată de DIICOT în județul Cluj. În cauză sunt instrumentate două dosare penale, în care au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere și au fost citate și audiate aproximativ 30 de persoane în calitate de martor.

La data de 9 noiembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri, fiind efectuate 5 percheziții domiciliare, în localități situate în județul Cluj. Din cercetări a reieșit că, din cursul anului 2021 și până în prezent, bănuiții ar fi procurat și comercializat către diverși consumatori, droguri de risc și mare risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.”, anunță IPJ Cluj.

Ce au găsit oamenii legii la adresele persoanelor bănuite de trafic de droguri

În urma perchezițiilor efectuate, au fost indisponibilizate 54 de grame de cannabis, 3 grame NSP, 2 timbre LSD, 4 comprimate alprazolam, 1,7 grame hașiș, 1,3 grame CBD, peste 30 de plicuri și recipiente cu urme de substanțe, 4 grindere, 3 cântare de mare precizie, un pistol airsoft și 5 telefoane mobile. 

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea, pentru 24 de ore, față de trei tineri, cu vârste de 24 și 25 de ani, iar un altul se află arestat într-o altă cauză.

Comentarii Facebook