VIDEO - Petrecere ILEGALA la Nick Ballroom din Dej. Șmecherii din Gherla și Dej petreceau liniștiți in pandemie - EXCLUSIV


Chef la Nick Ballroom in Dej - Polițiștii au oprit azi noapte o petrecere care avea loc la celebrul local din Dej, Nick Ballroom.

Circa 200 de oameni sărbătoreau Sfântul Valentin, pe muzica de manele și cu șampanii scumpe. Politia a fost alertata și a oprit cheful.

Petrecere la Nick Ballroom in Dej. Amenzi pe masura

Amenzile aplicate depășesc 5.000 de lei. Nick Ballroom este deținut de Florin Țap, care deține și o firma de recrutare de personal.

În jurul orei 18.30, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că nu sunt respectate normele legale de distanțare socială, localul funcționând la aproximativ 60% din capacitate. Astfel, administratorul societății a fost sancționat în conformitate cu Legea 55/2020.

După câteva ore, petrecerea de la Nick Ballroom era mai încinsă. Era aproape de capacitate maximă, motiv pentru care a fost luată măsura sancționării contravenționale a admistratorului societății și a fost dispusă încetarea activității.

Cele două sancțiuni aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 sunt în valoare de 5.000 de lei.

Conform hotărârii care a intrat în vigoare la miezul nopții și se aplică din 14 februarie, Dejul este în scenariul galben, cu o incidență de 2,24 cazuri la mia de locuitori, iar ”activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6.00-23.00, cu respectarea obligațiilor stabilite ordin comun al ministrului sănătății și al ministrului economiei, antreprenoriatului și turismului”.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre ne puteți trimite informații sau imagini pe WhatsApp, 0722804093, sau pe Facebook - Știri de Cluj.

Comentarii Facebook