VIDEO - Momentul în care Culiță Sterp a făcut accidentul de la Cluj! A trecut pe ROȘU


Cântărețul Culiță Sterp, 30 de ani, a produs un accident în noaptea de miercuri spre joi, în Cluj-Napoca, conducând cu viteză excesivă. 

Acesta venea dinspre Bulevardul Eorilor, cu viteză excesivă, a intrat pe roșu direct în fața unui Logan alb, care circula normal, având verde la semafor.

Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un Culiță Sterp, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj.

În urma evenimenului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat, în cazul acestuia testarea cu aparatul etilotest indicând rezultat negativ.

”După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani (n.red. Culiță Sterp) nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală”, precizează IPJ Cluj.

@p_bethi A cui a fost vina ?

Comentarii Facebook