FOTO/VIDEO. Accident GRAV pe Calea Turzii! Un bărbat a murit după ce s-a izbit cu mașina de un stâlp


ISU Cluj intervine în aceste momente la un accident rutier care s-a produs pe Calea Turzii. Din primele informații, conducătorul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 67 de ani a decedat după ce a intrat în plin cu mașina într-un stâlp. 

În jurul orei 12.40, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier în care era implicat un autoturism și o victimă inconștientă, în municipiul Cluj-Napoca, pe calea Turzii. Intervine Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca cu o autospecială de stingere și descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță Terapie Intensivă Mobilă de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca, total 7 subofițeri.”, anunță ISU Cluj. 

Din primele informații, victima, un bărbat de aproximativ 65 de ani a fost extrasă inconștientă și se aplică manevre de resuscitare. 

Update

Victima nu a raspuns manevrelor de resuscitare fiind declarata decedata de echipajul TIM Colina”, anunță ISU Cluj.

Evenimentul rutier a fost sesizat în jurul orei 12.35. Din primele verificări reiese că un bărbat de 67 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa cu autoturismul pe strada Calea Turzii, dinspre localitatea Feleacu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul părăsind partea carosabilă, ulterior având loc un impact cu un stâlp electric. Din nefericire, în urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, potrivit IPJ Cluj.

p1.jpeg

Comentarii Facebook