Un județ din Ardeal va avea un al doilea aquapark! Clujenii așteaptă de mai bine de 10 ani


Un aquapark modern va fi construit în județul Satu Mare. Complexul va fi situat în comuna Odoreu, la câțiva kilometri de municipiu.

Proiectul ultramodern va costa 27 de milioane de euro și se va întinde pe o suprafață construită totală de 9.053 metri pătrați, potrivit presasm.ro.

Complexul va fi format din 4 tobogane exterioare, 2 bazine pentru adulți cu zone de relaxare, un bazin copii, 3 jacuzzi, o zonă de relaxare și grupuri sanitare.

Aquapark-ul va avea o capacitate de 800 persoane/ zi pe timp de vară, respectiv 300 persoane/zi pe timp de iarnă.

În Satu Mare există deja un aquapark care se întinde pe o suprafață de aproape 3,5 hectare și oferă piscine încălzite interioare și exterioare, tobogane cu apă și servicii Spa.

La Cluj-Napoca, discuțiile despre un aquapark modern durează de mai bine de 10 ani și până acum nu s-a făcut nimic. De-a lungul timpului au apărut diferite proiecte, în diferite zone ale orașului, însă lucrurile au început să se miște doar acum, cu câteva luni înaintea alegerilor locale din acest an. 

Autoritățile locale promit un aquapark în Grigorescu cu o capacitate de 3.000 de persoane pe zi vara, cu 800 de locuri la interior și o capacitate de 2.200 de locuri la exterior, amplasat în zona ștrandului Sun. 

Costurile sunt evaluate între 20 și 40 de milioane de euro, iar pentru realizarea acestuia se ia în calcul și un parteneriat privat.

Foto: Presasm

Comentarii Facebook