Vezi de ce sunt clujenii impotriva ACTA. Spune-ti si tu parerea!

 

Clujenii care s-au adunat in Piata Unirii nemultumiti ca prin ACTA vor fi monitorizati in permanenta pe internet. La protestul de sambata, 11 februarie, s-au adunat circa 2.000 de persoane.

 

ACTA i-a scos pe clujeni in strada! 2.000 de oameni in mars prin Cluj-Napoca VIDEO si FOTO

 

"Ne-am strans aici in Piata Unirii pentru a spune STOP ACTA. Nu vrem sa avem interdicii in a imparti informatii, muzica sau filme. Suntem aici si stim ca si alte orase din Romania s-au mobilizat si protesteaza impotriva ACTA. Prin prezenta noastra aici, incercam sa tragem un semnal de alarma la nivel international asupra marilor corporatii, care nu ar trebui sa ne faca legislatiile", spune Adrian Dohotaru.

 

Protest ACTA in Piata Unirii din Cluj-Napoca! "Eu sunt pui de dizident, vreau sa folosesc torent!" VIDEO si FOTO

 

"Daca ACTA va fi implementat simt ca toate drepturile mele asupra internetului nu vor mai exista, vor fi violate. Odata cu implementarea ACTA, activitate mea pe internet imi va fi limitata si supravegheata. Sustin miscarea impotriva ACTA pentru ca nu vreau ca dreptul la viata privata sa-mi fie incalcat prin verificarea permanenta a activitatii mele pe internet", spune Calin Cretu.

 

Protestatarii au anuntat ca vor veni si duminica in Piata Unirii pentru a-si arata nemultumirea fata de clasa politica actuala, deoarece a semnat ACTA in mod secret si nedemocratic.

 

Articol de Anca Baciu 

Comentarii Facebook