Miercuri 24 Aprilie

Veşti bune! Numărul claselor cu activitatea suspendată din cauza COVID-19 a scăzut de 4 ori la Cluj


Potrivit ultimelor date prezentate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în momentul de faţă, în județ, sunt  138 de clase suspendate din cauza COVID-19. 

Faţă de săptămâna trecută, când, în data de 4 februarie, existau 16 unităţi de învăţământ a căror activitate a trebuit  mutată în online din cauză numărului prea mare de clase suspendate simultan în aceaşi şcoală. Datele oficiale ale  Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj arată că astăzi, 11 februarie, există doar trei unităţi de învăţământ care se confruntă cu această situaţie.

CITEŞTE ŞI: 16 școli din județul Cluj au activitatea suspendată din cauza COVID. Numărul claselor care fac orele online a trecut de 650

În fruntea listei cu instituțiile din Cluj care au cele mai multe clase suspendate se află Liceul Tehnologic "Vlădeasa" Huedin cu un număr de 16 clase ce nu îşi mai desfăşoara activitatea faţă în faţă.

Spre deosebire de datele oficiale de săptămâna trecută, în care Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” se afla pe primul loc cu 60 de clase suspendate.

La Liceul Teoretic "Elf" Cluj-Napoca, în data de 11 februarie, sunt înregistrate 14 clase suspendate, iar la Școala Postliceală "F.E.G." Cluj-Napoca 12 clase îşi desfășoară activitatea educațională online. În celelalte unităţi de învăţământ din judeţ numărul claselor suspendate a scăzut foarte mult faţă de numărul de săptămâna trecută. 

Gradul de ocupare a paturilor din spitale trebuie să se menţină sub 75% pentru ca unităţile de învăţământ din judeţ să nu intre în totalitate în regim online. În judeţul Cluj, la data de 11 februarie, rata de ocupare a paturilor spitaliceşti este de 57,06%, mult mai scăzută faţă 4 februarie când rata era de 65,40%. Astfel încât riscul de închidere totală a şcolilor este din ce în ce mai scăzut. 

Conform datelor oficiale, la data de 11 februarie s-au înregistrat 138 de clase suspendate, un număr considerabil mai mic faţă de cel din data de 4 februarie, când Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, a declarat că 660 de clase îşi susţineau activitatea didactică exclusiv online. 

Mai jos puteţi urmări lista cu numărul claselor suspendate în fiecare unitate de învățământ preuniversitar din județul Cluj. 

Captură1.PNG

Captură 2.PNG

Captură 3.PNGCaptură 4.PNGCaptură 5.PNG

Comentarii Facebook