16 școli din județul Cluj au activitatea suspendată din cauza COVID. Numărul claselor care fac orele online a trecut de 650


Potrivit ultimelor date prezentate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj, la etapa actuală în județ sunt 660 de clase suspendate din cauza COVID, iar 16 unități de învățământ fac orele exclusiv online pentru că au 50% din clase suspendate. 

În fruntea listei cu instituțiile din Cluj care au cele mai multe clase suspendate se află Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” cu 60 de clase suspendate. 

La Colegiul Ortodox Mitropolitul „Nicolae Colan” din Cluj-Napoca, în data de 4 februarie, sunt înregistrate 35 de clase suspendate, iar la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” 30 de clase desfășoară activitatea educațională online. Nu este mai bună situația epidemiologică nici la Liceul Unitarian „János Zsigmond”, care are acum 28 de clase suspendate. 

Precizăm că gradul de ocupare a paturilor în spitale a ajuns la 65,40%. Școlile se închid numai dacă acest grad de ocupare este de 75%.

„Gradul de ocupare este 65,40%. Marți, 1 februarie, DSP Cluj a avut o întrevedere cu managerii de spitale și s-a mărit capacitatea în spitale de la aproximativ 700 de paturi în total la peste 1000 în județ”, a precizat prefectul Clujului, Tasnadi Szilard.

Poți consulta numărul claselor suspendate în fiecare unitate de învățământ preuniversitar din județul Cluj, în următoarele imagini. 


clase suspendate_pages-to-jpg-0001.jpg

clase suspendate_pages-to-jpg-0002.jpg

clase suspendate_pages-to-jpg-0003.jpg

clase suspendate_pages-to-jpg-0004.jpg



Comentarii Facebook