Vandalism în serie, pe o stradă din Cluj! Localnicii se trezesc săptămânal cu roțile mașinilor sparte FOTO


Clujenii de pe strada Gorunului, din Cluj-Napoca, sunt terorizați de un vandal care, de luni întregi, le sparge roțile autoturismelor, aproape în fiecare săptămână.

Un cititor Știri de Cluj ne-a semnalat problema, precizând că lui i-a fost vandalizată mașina de trei ori până acum, în ultimele trei luni.

Începând cu luna iulie-august 2019 aproape săptămânal găsesc în fața blocului autoturisme vandalizate (roțile acestora sunt tăiate). (În ultima săptămână zilnic am găsit câte o mașină vandalizată). 

Mașinile sunt parcate pe trotuar și pe carosabil în locuri neamenajate. Până acum am identificat 5 persoane cu probleme similare din ultimele 2-3 săptămâni, dar numărul șoferilor al căror mașini au fost vandalizate e mult mai mare. Mașina mea de 3 ori a fost vandalizată”, ne-a relatat clujeanul revoltat.

Acesta susține că a fost depusă deja o pângere penală la Poliția Cluj-Napoca.

Conform cetățeanului, doar în această sptămână au fost vandalizate patru autoturisme.

Locatarii de pe Gorunuși spun că au bănuieli privind posibilul autor al faptelor de vandalism, însă nu au suficiente dovezi concludente.

După informațiile primite până în prezent fiecare persoană are bănuială despre persoana autorului faptelor, dar nimeni nu are dovezi concludente. Zvonul cauciucurilor tâiate este atât de răspândită încât și angajații firmei de vulcanizare din apropiere au cunoștință. (Vulcanizare la colțul străzilor București - Mărășești)”, a mai spus clujenul.


Comentarii Facebook