Miercuri 24 Aprilie

Descoperire macabră în Mărăști! Un trecător a găsit un cadavru în timp ce mergea pe stradă


O descoperire macabră a avut loc, joi dimineață, pe raza cartierului Mărăști, unde un trecător a observat cadavrul unei femei, după gardul unui teren.

La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.30, un bărbat a sesizat prin SNUAU 112 Poliția municipiului Cluj-Napoca despre faptul că în timp ce se deplasa pe str. Fabricii de Chibrituri a observat cadavrul unei persoane de sex femeiesc după gardul împrejmuitor al unui teren”, informează IPJ CLuj.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Poliţiei Mun. Cluj Napoca pentru verificarea aspectelor sesizate și pentru cercetarea împrejurărilor în care a survenit decesul femeii.

Pe corpul femeii nu au fost observate urme vizibile de violență; trupul acesteia a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului.

Până în prezent nu s-a reușit stabilirea identității persoanei.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de „ucidere din culpa. Se fac investigaţii, verificări şi activităţi informativ-operative în vederea stabilirii imprejurărilor concrete care au dus la decesul victimei şi cu privire la identificarea acesteia.

Comentarii Facebook