„Valorile Clujului”. A fost prins încă un șofer drogat, la volanul mașinii, de polițiștii clujeni


Numărul șoferilor prinși drogați la volan îl va depăși curând pe cel al conducătorilor auto beți în județul Cluj. În ultimii ani, trendul celor care conduc drogați este în creștere, atrag atenția polițiștii. Un asemenea incident a fost descoperit chiar astăzi, polițiștii au identificat un șofer care conducea drogat și fără permis, în localitatea Izvoru Crișului.

La data de 17 februarie, în jurul orei 01.40, polițiștii orașului Huedin au oprit pentru verificări un autoturism condus de un bărbat pe DN 1 E60, în localitatea Izvoru Crișului.

Controlul efectuat de polițiști a condus la stabilirea faptului că bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din orașul Huedin, nu deținea permis de conducere. De asemenea, testarea acestuia cu aparatul drugtest a indicat prezența substanțelor interzise.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Trendul celor care conduc drogați este în creștere, atrag atenția polițiștii. În ultimii doi ani numărul celor care se urcă la volan sub influența substanțelor psihoactive a crescut aproape de două ori în România.

Comentarii Facebook