Hoț de biciclete, reținut de polițiștii din Câmpia Turzii. Tânărul a furat două biciclete în valoare de aproape 2.000 de lei


Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au reținut ieri, 16 februarie, un tânăr de 30 de ani, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni, și anume furt și furt calificat.

Potrivit IPJ Cluj, bărbatul este cercetat pentru sustragerea a două biciclete, în cauză prejudiciul fiind estimat la 1.800 de lei.

În baza activităților investigative derulate de polițiști s-a constatat faptul că ambele infracțiuni ar fi fost comise în municipiul Câmpia Turzii.

În fapt, în noaptea de 25/26 ianuarie, tânărul a sustras o bicicletă de circa 800 de lei, după pătrunderea în scara unui imobil. Ulterior, în 14 februarie, în intervalul orar 14:30-19:00, a procedat similar, respectiv a sustras o bicicletă în valoare de 1.000 de lei, din interiorul unui alt ansamblu imobiliar din municipiu.

La data de 16 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale au efectuat o percheziție la locuința acestuia, din municipiul Turda, iar în baza probatoriului administrat, au dispus reținerea lui pentru 24 de ore. În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și furt calificat”, transmite IPJ Cluj.


Comentarii Facebook