Urmărire ca în filme la Cluj. Șoferul unui Audi a gonit din Jucu și a fost IMOBILIZAT pe strada Paris - FOTO


Șoferul Audi -ului din Bistrița, care a pus pe jar poliția, este revidivist. Jos pălăria agenților din Gherla - VIDEO

Un Audi cu numere de Bistrița a pus pe jar Poliția Cluj, după ce a refuzat să oprească la un filtru în Jucu, a gonit spre Cluj-Napoca, unde a lovit un alt autoturism pe strada București. Șoferul nu a oprit la accident, ci a fugit, fiind urmărit ca în filme.

ISU Cluj anunță că, pe strada București, au primit ajutor câteva victime. ”Avem un echipaj de pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare la locul accidentului

. Autospeciala de pompieri se întorcea de la un alt accident și s-a oprit pentru a acorda primul ajutor pentru ocupanții unui autovehicol avariat la intersecția Gorunului cu București. La locul intervenției a fost dislocat de urgență un echipaj SMURD de terapie intensivă. Sunt consultate medical trei persoane, o femeie și doi copii de 5 și 11 ani”, precizează medicii.

În intersecția Gorunului cu București s-a produs un accident rutier cu victime, confirmă IPJ Cluj. ”Șoferul care a provocat accidentul a fugit de la fata locului. El era urmarit de catre un echipaj de politie întrucat nu a oprit la semnalele de oprire efectuate de catre un echipaj rutier din cadrul Politiei Gherla. În prezent, a fost depistat si identificat de catre politisti”, precizează anchetatorii.

Rezumat ISU Cluj: ”Un echipaj de pompieri, care se întorcea de la accidentul care a avut loc pe str. Spicului din municipiul Cluj Napoca, s-a oprit pentru a acorda primul ajutor medical pentru o femeie de circa 35 de ani și unor fete minore, de 5 și 11 ani. 

Persoanele au fost rănite ca urmare a unui accident rutier care a avut loc la intersecția străzii Gorunului cu Bulevardul București. 

La locul evenimentului au fost dislocate două echipaje SMURD și unul SAJ.

Cele trei persoane nu au suferit traumatisme grave ( escortații și arsuri de la declanșarea airbag-urilor) și erau în stare de conștiență. Toate trei au fost transportate la spital în vederea efectuării unor investigații medicale mai aprofundate”.

Pe raza comunei Jucu, un echipaj rutier din cadrul Politiei municipiului Gherla a făcut semnal de oprire unui sofer care efectuase o depasire neregulamentara. Soferul nu a oprit si a demarat in tromba. Echipajul a pornit in urmarirea acestuia.

Soferul a ajuns pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar la intersectia strazilor Bucuresti cu Gorunului a provocat un accident rutier cu 3 victime ( persoane din celalalt autovehicul).

Ulterior impactului, barbatul si a continuat deplasarea, a ajuns pe strada Gheorghe Lazar, unde a abandonat autoturismul. S-a dat jos si luat o la fuga. Colegii au reusit sa-l prinda si sa-l imobilizeze pe strada Paris. Acesta are 24 de ani, este din comuna Petru Rares, localitatea Reteag, nu are permis de conducere si avea o concentratie de peste 0,20 mg/l alcool pur in aerul expirat”, mai spun anchetatorii.

WhatsApp Image 2019-05-07 at 5.17.42 PM.jpeg

WhatsApp Image 2019-05-07 at 5.17.41 PM.jpeg
Conform ultimelor date, cel reținut nu avea nici permis și era și băut. Sorin Rostaș, din Reteag, comuna Petru Rareș, nu a oprit nici după ce a comis un accident de circulație, numai în momentul în care polițiștii l-au amenințat cu pistolul.
Acesta a fost reperat pe DN1C, pe raza localității Jucu de un echipaj de poliție format din doi agenți de la Sectia 7 Politie Rurala Gherla, Adrian Hoza si Radu Paul. Șoferul a depasit neregulamentar, pe linie continua, iar polițiștii i-au cerut să oprească, dar fără niciun folos. A urmat o goană până în Cluj-Napoca, unde cel care conducea Audi -ul a produs un accident. Agenții relatează că șoferul a circulat mult pe contrasens, fără nicio responsablitate, deși în mașină cu el se mai aflau două persoane. 
La un moment dat, el și-a abandonat mașina, după accidentul de pe strada București, și a fugit printre blocuri. Polițiștii din Gherla au fugit după el aproape 2 kilometri si l-au prins numai după ce l-au amenintat cu pistolul.
Sorin Rostaș este recidivist. El a mai fost închis în Italia pentru furt.
WhatsApp Image 2019-05-07 at 20.46.58.jpeg



Comentarii Facebook