Șoferul Audi -ului din Bistrița, care a pus pe jar poliția, este recidivist. Jos pălăria agenților din Gherla - VIDEO


Audi -ul care a fost urmărit peste 30 de km de un echipaj de poliție din Gherla era condus de un recidivist, Sorin Rostaș, din localitatea Reteag, care a mai avut probleme cu legea în Italia, unde a fost condamnat pentru furt. 

În mașină cu Rostaș se mai aflau două persoane. Audi -ul condus de el, fără permis și sub influența alcoolului, nu a oprit pe DN1C, pe raza localității Jucu, unde echipajul de poliție format din doi agenți de la Sectia 7 Politie Rurala Gherla, Adrian Hoza si Radu Paul, l-a observat depășind pe linie continuă.

Sorin Rostaș nu a oprit și a fost urmărit până în Cluj-Napoca, conducând extrem de periculos. Pe strada București, din Cluj-Napoca, Rostaș a lovit un autoturism condus de o femeie, în care se mai aflau copiii acesteia. 

Acesta nu a oprit nici în acest moment, fiind urmărit în continuare. La un moment dat, el și-a abandonat mașina și a fugit printre blocuri. Polițiștii din Gherla și cei din Cluj-Napoca au fugit după el aproape 2 kilometri si l-au prins numai după ce l-au amenintat cu pistolul.

Sorin Rostaș a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare pentru 30 de zile. 

Untitled.jpg

Comentarii Facebook