Un taximetrist de la Napoca Taxi, atacat de tigani cu bate si o bara de metal in zona Iris


Un taximetrist de la Napoca Taxi a fost agresat azi noapte de un grup de tigani in zona Iris. Acestia au crezut ca barbatul este cel care a luat o tanara din comunitate si au tabarat peste el.

Robert Szasz le-a povestit politistilor ca mai multe persoane au navalit peste el si au inceput sa ii loveasca masina cu diverse obiecte contondente. "Mi-au spart parbrizul din spate si au inceput sa dea in caroserie. Unul dintre ei, cu ceva ce parea a fi o sabie, a inceput sa ma ameninte. A incercat sa si dea in mine, dar a lovit in usa, indoind-o", a povestit Robert Szasz.

Cei care au tabarat peste taximetrist au povestit ca din comunitate a disparut o fata in urma cu o saptamana si, vazandu-l pe soferul de la Napoca Taxi ca se invarte in zona, au crezut ca el este cel care a luat-o.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu, a declarat pentru Stiri de Cluj ca "principalul agresor a spart luneta si a distrus caroseria taximetrului. Apoi a vrut sa fuga de la locul faptei cu un alt autoturism si a lovit o masina parcata".

Politistii au reusit sa il identifice si la testarea cu aparatul etilotest s-a stabilit ca avea o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat.

El a fost retinut pentru 24 de ore si este acum cercetat pentru distrugere, conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si fara permis.

Comentarii Facebook