Un tânăr din Cluj-Napoca a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet cu patru kilograme de cannabis, expediat din Spania - VIDEO


Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet în care se aflau 4 kilograme de cannabis, expediat din Spania, prin intermediul unei firma de transport internațional, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

trafic-de-droguri-Bistrita-1-1024x1000.png

Prins în flagrant cu 4 kilograme de cannabis

Flagrantul a avut loc în data de 15 iunie, într-o stație peco din Cluj-napoca, iar acțiunea a aparținut polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud și biroului teritorial al DIICOT.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au descoperit un bagaj, în care se aflau 4 pachete vidate, ce conţineau o substanţă vegetală de culoare verde. În urma analizelor de laborator, a rezultat faptul că este vorba de 4 kilograme de cannabis. De asemenea, au mai fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un dispozitiv de mărunţit tip grinder, mai multe fragmente de cannabis sub formă de muguri, două telefoane mobile, două cartele telefonice şi 1.600 de euro", se precizează în comunicatul Poliţiei.



Tânărul a fost condus la audieri şi ulterior reţinut pentru 24 de ore, prin ordonanţa procurorului din cadrul DIICOT Bistriţa-Năsăud, acesta fiind cercetat pentru complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

În cursul zilei de miercuri, Tribunalul Bistriţa-Năsăud a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, potrivit DIICOT.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

cannabis-1.jpeg

Comentarii Facebook