Boc declară război șoferilor: Cu mașina se va circula de două ori mai greu decât cu autobuzul


Primarul Emil Boc susține că va prioritiza transportul în comun și că va fi mai greu să circuli cu mașina prin oraș.

Vom continua politica de prioritizare a transportului în comun. Acum terminăm până în 31 iulie partea care ține de strada Cardinal Iuliu Hossu și străzile aferente zonei centrale. Vom crea o zonă dedicată transportului în comun cu tramvaiul. De la Coșbuc până pe Barițiu vom gândi un culoar pentru ca acolo… nu e normal ca 300 de oameni într-un tramvai să stea în spatele la o mașină în care se află una sau cel mult două persoane.

Acolo,,prin această restructurare a traficului, prin restructurările urbane și prin discuțiile din comisia de circulație, vom impune un culoar pentru transportul public, pentru tramvai și pentru autobuze. Încet, dar sigur, transportul public va avea prioritate în tot orașul. Nimeni nu va fi oprit să circule cu mașina, numai că va circula de două ori mai greu decât cu autobuzul, care va avea un culoar mult mai bine asigurat și articulat, atât în zona centrală, cât și în alte zone ale orașului”, a declarat primarul Emil Boc. 

Boc l-a iertat pe directorul Sălii Polivalente Cluj, care a ”spart” bugetul public pe haine de lux, băutură și gadgeturi: I-aș da 30% penalizare

Comentarii Facebook