Un tânăr de 36 de ani s-a urcat pe un stâlp în Florești și a amenințat că se SINUCIDE- VIDEO


Vineri dimineața, un bărbat din Florești s-a urcat pe un stâlp din comună și a amenințat că se aruncă. În urma unei sesizări, autoritățile, împreună cu un echipaj SMURD și 2 autospeciale cu scară, s-au deplasat la fața locului și au discutat cu bărbatul, pentru a-l convinge să nu recurgă la sinucidere.

Din primele informații, ISU Cluj a transmis că negocierile s-au încheiat cu bine și bărbatul a fost convins să coboare.

În jurul orei 7.00, în această dimineață, a fost înregistrată o solicitare care anunța faptul că un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune, în localitatea Florești, și nu vrea să coboare de acolo. 

Astfel, au fost demarate acțiuni în colaborare cu polițiștii din cadrul Serviciul de Acțiuni Speciale al IPJ Cluj și cu specialiști ai distribuitorului de energie electrică pentru sistarea alimentării cu energie electrică pe liniile de pe stâlp și pentru a purta negocieri cu bărbatul de cca 30 de ani, care se afla la o înălțime de cca 10m față de sol.

După mai bine de două ore de la apelul inițial și după discuții purtate cu negociatorul, bărbatul a acceptat să coboare de acolo, fiind coborât cu ajutorul nacelei autospecialei pentru intervenții și salvări de la înălțimi. Apoi a fost preluat de către echipajul SMURD, fiind transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

În jurul orei 07.05, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a urcat pe un stâlp de electricitate aflat în zona străzii Tineretului, din comuna Florești.

 Deplasați la locul sesizat, polițiștii au identificat persoana, respectiv un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Hunedoara, care refuza comunicarea.  La fața locului a fost solicitat sprijinul unui specialist pe linie de negociere din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

În urma intervenției forțelor de ordine, în jurul orei 09.00, persoana a acceptat să coboare, acțiunea efectuându-se cu ajutorul lucrătorilor și a unei autospeciale din cadrul I.S.U.

Bărbatul nu a suferit vătămări corporale, fiind transportat la o unitate medicală pentru investigații preliminare, de specialitate”, a transmis și IPJ Cluj.

WhatsApp Image 2021-10-01 at 09.14.15.jpeg

Comentarii Facebook