Duminica 28 Aprilie

Un suporter U Cluj s-a simțit intimidat la casa de bilete din Gruia: ”Erau oameni care intimidau persoanele până ajungeau sa cumpere bilete”


Un suporter al U Cluj a spus că s-a simțit intimidat când s-a dus să cumpere un bilet la derby-ul dintre CFR Cluj și U Cluj, din 21 decembrie. 

Acesta a precizat că gazdele fac tot ce pot pentru a nu se putea cumpăra bilete online de către suporteri. 

La casa de bilete a clubului de fotbal din Gruia, sâmbătă seara se aflau câteva persoane ”de buna credinta” care întrebau insistent clienții care doreau să achiziționeze bilete: Cu ce echipa țineți? Și intimidau persoanele până ajungeau sa cumpere bilete. Făceau asta pentru a nu se vinde bilete la fanii lui U Cluj. Toată această situație se întâmplă din cauza faptului că nu se pot achizitiona bilete decât în 2 situații: 

1 - deții abonament

2- ai achiziționat în acest sezon competițional bilete online de pe o anumită adresa de email și te prezinți la casa de bilete cu adresa de email. În această situație, fiecare se descurcă cum poate și fanii Universității Cluj o să fie împărțiți în tot stadionul. Sunt curios cum se organizează gazdele și cum fac planul de paza si securitate, dacă nu sunt distribuiți suporterii oaspeți care vin în număr mare de fiecare dată în sectoare diferite față de suporterii gazdelor. 

Iar o persoană trecută de a doua tinerețe, care nu deține abonament sau o adresa de email, e în imposibilitate de a achizitiona bilet! Aceasta sesizare sub alt format o sa o trimit catre OPC, POLIȚIE, JANDARMERIE, dar cea mai mare încredere si speranță tot PRESA rămâne”, a explicat un clujean.

Comentarii Facebook