Clujean furios că e pus pe drumuri: ”Transmiteți această plângere domnului primar Emil Boc, dacă nu voi sesiza Parchetul”


Un clujean se luptă cu Primăria Cluj-Napoca și Poliția amenință că se va adresa parchetului dacă nu se rezolvă haosul de pe Bulevardul Muncii.

Omul spune că se circulă prea tare și din cauza aceasta sar capacele de canal de metal de pe stradă. Acesta a spus că un astfel de canal poate răni pe cineva și că trebuie montate unele mai stabile. 

Vă rog să transmiteți această plângere domnului primar, pe care-l rog să ia atitudine împotriva domnilor Raducu Sorin Neag – Responsabil Tehnic, respectiv Bochis Marcel – Șef Serviciu Administrare Cai Publice, pentru promisiunile favorabile, însă neonorate, și să aplice măsurile care le crede domnia sa de cuviință.

Politia Locala a trimis sesizarea Biroului Rutier, de unde am primit răspunsul că au pus de doua ori radar și cu asta au rezolvat problema de pe Bulevardul Muncii, pe care mașinile circulă ca pe pista de Formula 1. Am tot așteptat o rezolvare. Nimic. 

În 27.07.2023, am depus o sesizare la Secția 7 Poliție, cu rugămintea de a ruga primăria, care este administratorul drumului, să se țină de promisiune. Domniile lor au trimis solicitarea mea la plimbare către Biroul Rutier, birou pe care l-am sunat după 35 de zile de tăcere sa imi dea rezoluție. 

Mi-au răspuns că totuși să insist la primărie. Nici una din secții nu se ocupă nici de Legea 61, nici de circulatie. Fie. Va rog din nou sa rezolvati in cel mai scurt timp solicitările mele de înlocuire a capacelor distruse care fac un zgomot infernal sub geam și denivelarea din asfalt. Măcar aceste două solicitări, indiferent de cine le are în administrare. Ale cui sunt să le repare și să le înlocuiască cu altele rezistente și silențioase. Sa fie rezolvate. 

Acu o saptamana a zburat un capac din fata blocului, din poarta Sinterom. O sa zboare și altele, că mișcă rău. A fost pus altul, tot defect, care suna îngrozitor și care după o săptămână a fost din nou smuls de un Tir. Groapa căminului a creat avarii la două autoturisme ieri, 15.12.2023, pe care într-un final, cel care îl are în administrare va trebui sa le achite dacă se va solicită prin instanță. 

Fără titlu.png

Eu prin această ultimă sesizare către Primăria Cluj, consider ca am epuizat toate caile amiabile de a rezolva sesizările mele neonorate de catre toti cei rugati sa o rezolve. Alta cale nu am decat sesizare la Parchet, unde cu siguranta vor ști cine și cu ce trebuia să se ocupe. Va îndemn sa nu așteptați ca un cetățean sa fie decapitat de un capac de canal, care în majoritatea lor se afla la un metru de trotuar, iar cineva din sau din afara primăriei să-și ia dosar penal pentru neglijență în serviciu sau pentru ucidere din culpă”, a transmis Paul.

Comentarii Facebook