Un șofer mort de beat a fost reținut de polițiștii clujeni. Intrase cu mașina în șanț


Un bărbat din Cluj-Napoca a ajuns cu mașina în șanț după câteva pahare. Clujeanul de 58 de ani a fost arestat pentru 24 de ore. 

,,La data de 23 noiembrie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Orașul Huedin au dispus reținerea unui bărbat de 58 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 13.45, acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Deplasându-se cu un autoturism pe DN 1E60, pe raza comunei Izvoru Crișului, efectuând un viraj la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în șanț." transmite IPJ Cluj. 

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice.

La expirarea măsurii reținerii urmează a fi prezentat instanței, în vederea luării unei alte măsuri preventive față de acesta.


Comentarii Facebook