Duminica 28 Aprilie

Suporterul unei echipe clujene a băgat un tânăr în spital. L-a lovit cu un obiect contondent aproape de centrul Clujului


Suporterul unei echipe clujene, al cărui nume nu îl vom dezvălui deocamdată, a lovit cu o rangă un alt tânăr pe strada Moților, din Cluj-Napoca.

În 23 noiembrie, în jurul orei 22.35, un tânăr de 29 de ani se plimba liniștit pe strada Moților, iar din senin a fost atacat cu o rangă de suporterul despre care vorbim. 

Poliția a fost sesizată și s-a declanșat o anchetă. ”În jurul orei 22.30, pe strada Calea Moților, un tânăr de 29 de ani ar fi fost agresat cu un obiect contondent de către un bărbat. Tânărul a rămas sub supraveghere medicală”, precizează anchetatorii.

Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, având în vedere că este o faptă deosebit de gravă.

Cel care a declanșat atacul a dispărut rapid, dar ar fi fost prins la scurt timp. Acesta ar mai fi fost implicat în două scandaluri și a mai avut probleme cu legea.

Deocamdată nu vom furniza numele celui care a provocat scandalul din 23 noiembrie, pentru a nu afecta ancheta care este în derulare. 

-------------

UPDATE

”La data de 23 noiembrie 2023, în jurul orei 22:26, în municipiul Cluj-Napoca, pe Calea Moţilor, pe trotuarul din dreptul imobilului de la nr.108, în contextul unui conflict verbal spontan, numitul K.Y. a lovit-o pe persoana vătămată, D.A., cu un obiect metalic (rangă sau levier) în zona capului, acţiune prin care i-a cauzat leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viaţa şi care au necesitat pentru vindecare 65-70 zile de îngrijire medicală. Actele de violenţă exercitate împotriva victimei, în public, folosind un obiect apt de a pune în pericol viaţa, sănătatea ori integritatea corporală a persoanelor, au condus la tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Față de inculpat a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 ore la data de 24.11.2023 şi măsura arestării preventive pentru 30 de zile la data de 25.11.2023. 

Victima este internată şi supusă investigațiilor medicale”, precizează procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

WhatsApp Image 2023-11-27 at 15.49.23.jpeg

Comentarii Facebook