Miercuri 24 Aprilie

Un șofer de 21 de ani a scos ”pistolul” în trafic. Este vorba despre un ”băiețaș” de Mănăștur


Un tânăr a fost amendat de polițiștii clujeni după ce a amenințat un șofer cu o brichetă în formă de pistol, în urma unui scandal în trafic.

La data de 16 noiembrie a.c., ora 18:32, un bărbat de 27 de ani, din Cluj-Napoca, a sesizat Poliţia municipiului Cluj-Napoca, prin SNUAU 112, reclamând că ar fi fost ameninţat în trafic, pe strada Câmpului, cu un pistol”, anunță polițiștii.

Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul de 27 de ani, pe fondul unui conflict verbal avut în trafic, ar fi fost ameninţat, cu un pistol, de un alt conducător auto, pe care nu îl cunoştea şi care a părăsit ulterior locul faptei.

Astfel, în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie a fost identificată persoana suspectată de comiterea infracţiunii de ameninţare, stabilindu-se că este un tânăr de 21 de ani, din Cluj-Napoca.

Totodată, poliţiştii au stabilit că arma deţinută de tânăr era o brichetă în formă de pistol, care a fost depistată pe strada Mehedinţi, unde a fost aruncată de către proprietar după incident.

Reclamantul nu a depus plângere față de agresor, însă conducătorul auto de 21 de ani a fost sancţionat contravenţional de poliţişti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Comentarii Facebook