Știri de Cluj, CEL MAI CITIT ziar on-line și de alegeri. Zeci de mii de oameni au urmărit evenimentele pe Stiri de Cluj

 

Stiri de Cluj este cel mai citit ziar on-line printre clujeni. Le multumim cititorilor clujeni ca de fiecare data atunci cand sunt evenimente care se petrec in oras, aleg sa se informeze de pe Stiri de Cluj.

 

Stiri de Cluj este lider de audienta de cativa ani printre clujeni. Zilnic primim din partea Dvs sesizari, comentarii, aprecieri, critici unele mai mult sau mai putin dure. Pentru fiecare dintre ele, va multumim!

 

Din traficul total intregistrat ieri de Stiri de Cluj (26.719 vizitatori unici ieri-16.11.2014), peste jumatate sunt cititori clujeni -50.97% (11.388 vizitatori cu IP-uri de Cluj), un procent extrem de important pentru noi, mai ales in conditiile in care toate celelalte site-uri nu ajung la 40%. 

 

Puteti consulta traficul total AICI si pe cel pe Cluj AICI

 

Topul celor importante ziare pe ziua de ieri, de alegeri, pe Cluj a aratat astfel:

 

Locul 1- Stiri de Cluj (11.388 cititori clujeni)

Locul 2- Citynews (5151 cititori clujeni)

Locul 3-Ziua de Cluj (4242 cititori clujeni)


Precizam ca topul a fost realizat in functie de numarul cititorilor din Cluj, intrucat consideram ca acesta este numarul relevant pentru niste ziare din Cluj.


Daca luam in considerare traficul total, in top trei se situeaza aceleasi site-uri: Știri de Cluj pe primul loc, Ziua de Cluj pe locul al doilea, iar Citynews pe locul trei. 

 

Comentarii Facebook