Un pastor american îşi BATE JOC de Cluj: Am văzut 50 de săraci care au "plonjat" într-un tomberon - VIDEO

 

Pastorul american Sam Ward a realizat câteva clipuri în drum spre Cluj şi în Cluj-Napoca în care ne defiinţează pur şi simplu.

 

"Am făcut o filmare pe o autostradă din România. Tocmai am trecut frontiera şi mă îndrept spre Cluj. Autostrăzile din România sunt o binecuvântare. Amin!", a spus pastorul Sam Ward.

 




 

 

Ajuns la Cluj-Napoca, pastorul de la Biserica baptistă "Trinity" din Arlington, Texas, a numărat cerşetorii care "plonjau" într-un tomberon în căutare de resturi.

 

"Această bucăţică din România este situată chiar peste drum de biserică. Puteţi vedea un tomberon. În ultimele 3 zile cel puţin 50 de oameni au sărit în acel tomberon, căutând haine, plastic pentru reciclare sau ceva. Poţi să îţi dai seama că sunt foarte mulţi oameni săraci şi disperaţi în această zonă. Imaginea aceasta seamănă foarte mult cu restul României. Cel puţin aici în oraş", a mai spus pastorul. 

 



 



Sam Ward a fost din 2010 într-o misiune în Croaţia, iar acum se află la Cluj-Napoca.




Referitor la acest articol, Brandon Nibbe, un american care a lucrat cu pastorul Sam Ward la Cluj ne-a transmis cateva precizari despre activitatea umanitara desfasurata de pastor la Cluj.

"Sam Ward a venit in Cluj saptamana trecuta din Croatia cu intentie de a ajuta o organizatie care se numeste Medical Mission Outreach - o echipa medicala care calatoreste pe plan mondial cu scopul de furniza ajutor medical gratuit pentru oricine trece pragul usii cladirii care sponsorizeaza misiunea lor. Se intampla ca saptamana trecuta au vizitat orasul nostru, drag, si a facut exact ceea ce si-au propus... au slujit - pro bono - timp de 4 zile la Biserica Baptista Lumina Evangheliei. Se intampla ca domnul din articol a stat in picioare la usa toata saptamana sa intampine toti cei care au venit la clinica ca sai indrume in directie potrivita.

Avand in vedere ca a petrecut foarte mult timp in fata portii nu a putut decat sa observe ca tomberoanele din zona au fost mereu vizitate de diferite persoane, pentru diferite motive - nu l-a socat, deoarece a mai fost martor la astfel de lucruri si in Croatia.

 



Ceea ce nu se vede in videouri este faptul ca de repetate ori a mers cineva, EL inclusiv ca sa incerce sa aduca oamenii de acolo, si sa le ofere serviciile medicale care au fost furnizate in cladirea vis-a-vis de tomberoanele respective.

FYI - Chiar si cei din comunitatea de rromi din Pata Rat au fost invitati la clinica noastra pe parcursul saptamanii.

Adevarul este ca d-l Sam Ward a venit sa ii ajute pe cei din Cluj cu o clinica medicala gratuita", ne-a precizat Brandon Nibbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook