Bărbat prins de polițiști după ce a încercat să spargă un apartament din Cluj


Un bărbat din Zalău, în vârstă de 53 de ani, a fost prins de către polițiști si pus sub arest preventiv pe 29 de zile, pentru tentativă de furt calficat. Acesta ar fi încercat să spargă un apartament de pe strada 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca.

"Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în data de 26.10.2013, în jurul orei 16.30, un bărbat de 53 de ani din municipiul Zalău, judeţul Sălaj, ar fi încercat să pătrundă prin efracţie într-un apartament situat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din municipiul Cluj-Napoca. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, asupra suspectului s-au găsit obiecte care sunt interzise a fi purtate în locurile publice prin Legea 61/1991 republicată", potrivit reprezentanților IPJ Cluj.

Pe numele bărbatului instanţa a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi @portul, fãrã drept, în locurile şi împrejurãrile în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporalã a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publicã, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tãiere, împungere sau lovire

Comentarii Facebook