Un nou parc industrial va fi construit la Câmpia Turzii: Sunt investitori din Spania și Portugalia care vor să creeze locuri de munca


Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a anunțat că până anul viitor să fie gata un nou parc industrial în Câmpia Turzii, demersurile fiind pornite de mai bine de un an.

Noi am avut discuții în urmă cu aproximativ un an de zile, iar ei au demarat procedurile necesare și discuțiile pentru a identifica un teren pe care să construiasă un parc industrial. Cei de la PDL și cei de la PNL au pus multe piedici, dar se pare că până la urmă lucrurile o sa intre în normal și noi ca și consilieri județeni și ca partid susținem toate demersurile din Câmpia Turzii, astfel încât acel parc să prindă viață”, a declarat președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Parcul industrial va avea o suprafață de 5 hectare și va fi construit la intrare în oraș, lângă parcul privat deja existent în localitate.

Într-o primă fază este vorba despre un parc industrial care o să aibă 5 hectare de teren, iar în perioada următoare acesta se poate extinde. Zona pe care se dorește să se construiască este zona de intrare în oraș, în apropiere de parcul industrial privat care există în acest moment”, a mai declarat Lăpușan.

Valoarea investită în parc va fi de câteva milioane de lei, iar președintele social-democraților clujeni spune că există destui investitori dornici să-și deschidă o afacere în acea zonă.

Eu am avut câteva discuții și sunt investitori din Spania, din Portugalia, care au venit în zonă, care doresc să investească și să creeze locuri de muncă”, a mai spus liderul PSD

Comentarii Facebook