Aproape 110 milioane de lei cheltuiți pentru drumurile județene din Cluj


Consiliul Județean Cluj a alocat aproximativ 110 milioane de lei pentru întreținerea și modernizarea drumurilor județene, anunță președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

Consiliul județean a făcut în ultimii ani eforturi financiare destul de mari pentru întreținerea drumurilor și pentru a investi în drumurile județene. În ultimii trei ani, de când sunt și eu consilier județean, s-au alocat, pentru întreținerea drumurilor județene, 102 milioane lei, din care s-au virat 87 milioane de lei. De asemenea, pe partea de lucrări de investiții au fost alicați 29 milioane lei, iar din acest an, datorită prevederilor bugetare, mai sunt de alocat încă 5 milioane de lei. În total, pentru întreținere și investiții, în ultimii doi ani și jumătate, au fost virați de către Consiliul Județean aproximativ 110 milioane lei”, a declarat consilierul județean Remus Lăpușan.

Printre drumurile care s-au reealizat de la zero se numără drumul de la ieșirea din Cluj până în localitatea Săliștea Veche și cel de la Mintiu Gherlii până în comuna Mica.

De asemenea, liderul social-democraților clujeni a anuțat și că au fost demarate lucrările pentru reabilitarea drumului de la Valea Ierii.

După ce am discutat de aproape 6 luni de zile despre drumul de la Valea Ierii, care este și un drum turistic, s-a dat drumul la lucrări”, a mai precizat Lăpușan.


Comentarii Facebook