Un nou caz de violență într-o școală din județul Cluj. Mama elevului vrea să depună o plângere penală


Un incident revoltător a avut loc la o școală din Turda, în cursul zilei de ieri, 15 februarie. Mama unui elev de clasa a VI-a susține că fiul său a fost bătut cu pumnii și picioarele de către profesorul său de matematică. 

Astăzi (15 februarie), la ora 10:40, băiatul meu m-a sunat de la școală, pentru a-mi spune că a fost bătut și trântit de pe scaun de profesorul de matematică. Sincer, nu l-am crezut pe fiul meu, deoarece el este mai neastâmpărat, însă după aceea am fost sunată de dirigintă și de doamna directoare și chemată la școală”,  a declarat mama elevului bătut de profesorul de matematică, în exclusivitate pentru refleqtmedia.ro.

Femeia susține că odată ajunsă la școală, diriginta și directoarea școlii au încercat să mușamalizeze faptele întâmplate la ora de matematică, în cadrul școlii „Horea, Cloșca și Crișan” din Turda. Aceasta a fost anunțată că fiul său a fost îmbrâncit de profesor, însă când copiii au ajuns acasă, pe grupul de părinți au apărut mesaje în care celelalte mame au explicat  adevărata situație. Elevul ar fi fost bătut de profesorul de matematică. 

Mama elevului bătut de profesor declară că va formula o plângere penală la Poliția Turda, pentru „loviri și alte violențe” împotriva profesorului, notează sursa citată. De asemenea, mama unui alt elev a contactat jurnaliștii pentru a confirma faptele ce s-au petrecut la ora de matematică. 

Comentarii Facebook