Un bărbat din Câmpia Turzii, reținut pentru TÂLHĂRIE. Două persoane cu handicap i-au fost victime perfecte


În data de marți, 15 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 48 de ani, din Câmpia Turzii, suspectat de distrugere și tâlhărie calificată. 

Polițiștii orașului Câmpia Turzii au desfășurat activități pentru documentarea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, sesizata în cursul zilei de 14 februarie. Un bărbat ar fi intrat peste două persoane cu handicap care locuiau  în blocul de nefamiliști de pe strada Gheorghe Barițiu din Câmpia Turzii și le-ar fi bătut în propria casă. 

Bătaie cruntă, pentru un telefon mobil 

Vecinii au declarat că bărbatul a bătut la mai multe uși până când victima, o persoană cu probleme locomotorii, i-ar fi deschis ușa, gestul fiindu-i fatal. Agresorul s-a năpustit asupra victimei și a lovit-o cu brutalitate. Chiar și proprietarul locuinței a fost agresat, acesta a văzut ușa deschisă și a intrat în apartament, primind astfel și el o serie de lovituri puternice din partea agresorului, potrivit unui articol Turdanews.ro. 

În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 14 februarie referitor la faptul că o persoană necunoscută, aflată în stare de ebrietate, ar fi distrus ușa de acces într-o locuință din municipiu și ar fi agresat doi bărbați, sustrăgând de la unul dintre aceștia un telefon mobil”, a transmis IPJ Cluj.

Agresorul a fost reținut și va fi audiat astăzi, miercuri, 16 februarie

Activitățile investigative și cercetările derulate în cauză au condus la identificarea persoanei de către polițiști, respectiv un bărbat de 48 de ani, din municipiul Câmpia Turzii. În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, au adăugat reprezentanții IPJ Cluj.

În cursul zilei de miercuri, 16 februarie, cel în cauză urmează a fi prezentat magistraților, în vederea dispunerii altor măsuri preventive, au mai precizat poliţiştii clujeni.


Comentarii Facebook