Un muncitor din Cluj și doi din Vaslui au căzut 3 metri în gol, în timp ce lucrau la acoperișul unei care


Trei bărbați, angajați la o firmă din Cluj au fost răniți, vineri, 20 ianuarie, într-un accident de muncă produs la o societate comercială din Sebeș, în timpul unor lucrări de reparații la acoperișul unei case. 

Trei bărbați, salariați ai unei firme din Cluj, au fost implicați într-un accident de muncă în Sebeș”, a transmis șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Alba. Potrivit acesteia, cele trei persoane efectuau lucrări de reparații la un acoperiș, iar la un moment dat cușca metalică în care se aflau, manipulată de motostivuitor, a căzut de la o înălțime de peste trei metri, notează Agerpres

Bărbații, transportați de urgență la spital

Cei trei bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, iar în funcţie de numărul de zile de concediu medical pe care aceştia îl vor avea va fi clasificat şi accidentul de muncă, a explicat șeful ITM Alba. Ancheta va stabili şi împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul. Alături de inspectorii de muncă, la locului accidentului s-au deplasat şi poliţişti.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba au precizat că „se efectuează cercetări sub aspectul nerespectării măsurilor de securitate şi sănătate în muncă, fiind deschis un dosar penal 'in rem'”.

Doi dintre bărbaţi sunt din judeţul Vaslui, iar un altul din judeţul Cluj. Victimele au 20 de ani, 39 de ani şi 47 de ani


Comentarii Facebook