VIDEO/FOTO - Baza Sportivă „La Terenuri” din Mănăștur, inundată din nou: „Toată apa din pădure vine la vale pentru că nu sunt canalizări”


Baza Sportivă „La Terenuri” din Mănăștur s-a transformat într-o mlaștină, după ce copacii de la baza pădurii au fost tăiați, iar apa din pădure se scurge pe terenurile de sport. 

Clujenii spun că sunt total dezamăgiți de lucrările de proastă calitate făcute „pe repede înainte” și terminate cu fast în vara anului 2022.

Citește și: Boc a inaugurat baza ”La terenuri!” și a jucat tenis cu subalternul Marcel Bonțideanu - VIDEO

Cei care locuiesc în zonă spun că se așteptau ca după o investiție de peste șase milioane de euro baza sportivă să fie eficientă chiar și după o ploaie mai puternică sau după ninsoare. „Vrei să ieși la alergat și trebuie să ieși cu cizme de cauciuc, să fii sigur că nu te întorci fleașcă acasă”, „Eu nu mai cred în de astea, cu 'cea mai bună calitate'. Dacă ar fi fost de cea mai bună calitate veneai să alergi sau să joci un tenis, nu să înoți”, spun clujenii nemulțumiți. 

la terenuri 2.jpg

Nu e, însă, prima dată când terenurile se inundă după o ploaie mai zdravănă. La mai puțin de o lună de la deschiderea oficială a bazei sportive, aceasta a fost pur și simplu inundată peste noapte, semn că lucrările de canalizare au fost făcute de mântuială. 

Citește și: FOTO / VIDEO - Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă „La Terenuri” din Mănăștur

Sâmbătă, 21 ianuarie, un cititor ne-a semnalat faptul că, pe lângă canalizarea de proastă calitate, care nu face față unei ploi mai abundente, mai există o problemă care duce la inundarea terneurilor, și anume: tăierea copacilor de la baza pădurii aflată la câțiva metri distanță de ansamblu de terenuri. Astfel că, în lipsa canalizării sau al unui șanț de colectare a apei, ce trebuia construit la limita dintre pădure și baza sportivă, toată apa din pădure se scurge pe terenurile de sport. 

„S-a inundat baza sportivă ‘La Terenuri’ din Mănăștur, toată apa din pădure vine la vale pentru că nu sunt canalizări. Pomii de la liziera pădurii au fost tăiați și așa au lăsat zona, goală”, spune o clujeancă. 

Sursa video/foto: Milena Mărgăuan

Comentarii Facebook