Un motociclist a lovit un batran in Piata Stefan cel Mare! Victima a vrut sa traverseze neregulamentar - VIDEO

Accidentul s-a produs in jurul orei 14,00, in Piata Stefan cel Mare din Cluj-Napoca. Un motociclist care venea dinspre Piata Cipariu si se indrepta spre Teatrul National a lovit un batran de 70 de ani. Acesta s-a angajat in traversare intr-un loc nemarcat si a fost observat prea tarziu de motociclist.

 

Martorii spun ca impactul a fost extrem de puternic, iar batranul a fost aruncat in aer cativa metri. Un echipaj SMURD a sosit de urgenta la fata locului si i-a acordat primele ingrijiri. Se pare ca batranul are mai multe fracturi. El a fost transportat la UPU.

 

In urma accidentului, motociclistul era extrem de afectat de tot ce s-a intamplat mai ales pentru ca batranul a inceput sa ii aduca acuzatii. "Dupa ce l-am lovit a inceput sa imi spuna ca l-am lovit pe trotuar, ceea ce este complet neadevarat. Sunt mai multi martori care pot sa confirme ca batranul era deja angajat in traversare. Nu aveam viteza, dar l-am observat prea tarziu si nu am mai avut ce sa fac", a declarat motociclistul pentru Stiri de Cluj.

Comentarii Facebook