Duminica 28 Aprilie

Un jandarm clujean a prins în flagrant un hoț care lucra la Glovo! Avea geanta de livrări plină cu ”ciordeli” din magazine - FOTO


Un jandarm clujean aflat în timpul liber a reușit să prindă un curier Glovo, care a furat produse din mai multe magazine, de la pastă de dinți la deodorante și alte lucruri.

Eduard Gârba era în timpul liber și a intrat pentru cumpărături la un magazin Carrefour Express, din Florești, de lângă hotelul West City. În timp ce se uita la produse, acesta a văzut un bărbat care îndesa în geacă multe cutii de pastă de dinți Sensodyne și se pregătea să dispară. 

Era un cetățean care lucrează la Glovo și care a îndesat în geacă 21 de pachete de pastă de dinți. L-am somat să se oprească, dar a reușit să fugă. Am încercat să îl imobilizez cu ajutorul paznicului, dar acesta era un om în vârstă și hoțul se vedea că era bine antrenat. Nu că a făcut sport, dar a muncit serios la viața lui. A fugit în tricou. Am încercat să îl imobilizez și a renunțat la haine. Avea două rănduri de geci (n.red. probabil pentru a masca mai bine produsele furate). 

M-am luat după el pe drumul european spre Metro, dar el era pe bicicletă. În timp ce goneam amândoi, i-au căzut din geanta de Glovo multe spray-uri. 

Am sunat la 112 și un echipaj de jandarmi l-a prins pe Podul N. Era imposibil să îl ajung din urmă pentru că el era pe bicicletă. 

Asupra lui s-au găsit și alte lucruri furate și ascunse în geanta cu care trebuia să transporte mâncare”, ne-a relatat Eduard Gârda, plutonier ajutant șef la Inspectoratul Județean de Jandarmi Cluj.

Acesta a spus că celelalte produse găsite asupra bărbatului au fost furate din alte magazine. Ancheta va stabili cu exactitate, dar se pare că acesta cutreiera magazinele și fura tot ceea ce îi cădea în mână. 

Era bine făcut. Se vedea că a muncit la câmp. Era tare. Degeaba i-am spus să se oprească pentru că a trecut printre ușile magazinului, eu rămânând cu gecile în mână. A răsturnat produsele de pe rafturi, au pușcat berile și au căzut pe jos mai multe bunuri. Era disperat să scape”, a mai spus Eduard Gârba. 

Spray-urile au fost adunate de pe drumul național, iar cutiile cu pastă de dinți au rămas în magazinul de unde au fost furate, fiind abandonate de hoț.

Jandarmul Eduard Gârba merită felicitat pentru intervenția avută. 

Comentarii Facebook