Duminica 28 Aprilie

O clujeancă reclamă că a fost agresată de un bărbat dubios în Mărăști! Trebuie mai multă poliție acolo


Un bărbat dubios a agresat verbal o clujeancă, în Piața Mărăști, pe strada îngustă care duce spre blocuri, din spatele Delissima.

Cert este că Mărăștiul a ajuns cea mai rău famată zonă a Clujului, iar lipsa poliției pe străzi, poliție națională și locală, înrăutățește lucrurile. În Piața Mărăști se adună oameni dubioși de la periferia dinspre Apahida, ceea ca face ca lucrurile să degenereze.

Am trecut prin Piața Mărăști, în jurul orei 17.00, prin spate de la Delissima, pe strada îngustă care duce în spate la blocuri. Acolo, un bărbat de înălțimea 1,60 - 1,65, dubios, a părut că se bagă în seamă cu mine. Am ignorat, aveam caști noise cancelling și nu am auzit ce a spus.

Cum m-am îndepărtat, am auzit că a ridicat tonul (altfel n-aveam cum să aud prin casti dacă nu vorbea foarte tare). S-a înțeles “nu îți este rușine nesimtito?” Și atunci m-am oprit (după ce am făcut destui pași în față) și am întrebat ”Că ce?”. 

Greșeala mea asta, de obicei nu răspund la lucruri de genul. De aici, bărbatul a început să urle că mi-a pus o întrebare și apoi să vină în pas grăbit spre mine. Am înghețat pe moment, a ajuns față în față cu mine și a început să mă înjure, să spună “Îți dau un picior în pi**ă”, “Nesimtito”, “Ai venit la Cluj”, “Ai văzut Clujul, fă”.

În timpul ăsta nu am mai spus nimic. M-am îndepărtat și din fericire nu m-a urmărit, dar a continuat să înjure. Am mers cu frică până acasă și m-am tot uitat în spate. 

Dacă a mai pățit cineva asta pe aici sau dacă a mai dat de omul asta, să-mi spuneți. Recomand evitată zona, multă lume ciudată pe acolo”, a relatat clujeanca.

Comentarii Facebook