Un elev a dat BAC -ul la Cluj cu cinci ore intarziere


Un elev a sustinut examenul de istorie din cadrul Bacalaureatului cu cinci ore intarziere, in cadrul unei sesiuni speciale.

Inspectorul general scolar, Anca Hodorogeam, a declarat pentru Stiri de Cluj ca "elevul ar fi trebuit sa ajunga la Liceul Bathory Istvan la ora 8.30, dar a ajuns numai la ora 11.00. Acesta le-a explicat profesorilor ca a venit de la Bistrita Nasaud si autocarul care l-a transportat a facut pana. Dupa ce a fost consultata Comisia Nationala de Bacalaureat, s-a luat decizia ca poate intra in examen".

Anca Hodorogea a mai spus ca tanarul este absolvent al Liceului de Muzica "Sigismund Toduta" din Cluj-Napoca. "A primit un subiect de rezerva si a intrat in examen in jurul orei 14.00. Pentru astfel de situatii sunt conditii speciale. Daca un copil nu poate justifica de ce a intarziat, atunci nu este primit in examen. In acest caz am avut de-a face cu imprejurari cu totul si cu totul speciale si elevul a trebuit ajutat", a mai spus inspectorul general scolar Cluj, Anca Hodorogea.

Un caz similar a fost semnalat in urma cu doi ani, cand un elev nu a putut intra in examen la timp pentru ca a fost implicat intr-un accident de circulatie.

Comentarii Facebook