Duminica 28 Aprilie

Un clujean s-a trezit cu toate pneurile sparte în Cojocna. Atenție turiștilor unde își parcează mașinile - FOTO


Un clujean, care a fost în vizită la părinți în Cojocna, s-a trezit cu toate pneurile sparte și cu portiera forțată. Gestul este incalificabil. 

Am mers în vizită la părinții mei și când am coborât de la ei mi s-au spart toate cele patru pneuri de cineva cu un cuțit. Am mers la poliție și am depus plângere, pentru distrugere și vandalizare. În Cojocna este patrulă plătită, dar infractorii umblă liberi și distrug mașinile”, a relatat clujeanul. 

Acesta a constatat că roțile sunt sparte în noaptea de 26 spre 27 iunie, în jurul orei 1.30, când voia să plece din Cojocna spre Cluj-Napoca. 

Am fost în vizită la părinți după revenirea din Germania și am parcat pe strada Traian. Asta a fost pe data de 26.06.2023, la ora 23.00, iar la ora 1:30 am părăsit casa părinților. La mașină am constatat că toate cele patru pneuri erau sparte cu un obiect ascuțit. În zonă sunt și camere de filmat, așa că am depus plângere penală și aștept sa vedem ce se rezolva. Eu vreau sa îl acționezi in justiție pe acela care a făcut asta”, a mai spus păgubitul.

Clujeanul a trebuit să cheme o platformă, pentru a duce mașina din Cojocna. Toată ”distracția” s-a terminat în jurul orei 6.00 dimineața. Paguba este de circa 3000 de lei, cu tot cu pneuri și plata platformei. 

Comentarii Facebook