Trafic blocat în Cluj, de luni dimineață! Se circulă foarte greu din Mănăștur spre centrul orașului: „Bataie de joc!”


Clujenii care stau în cartierul Mănăștur și-au început dimineața de luni cu mulți nervi pierduți în haosul traficului clujean. Desigur, nu vorbim doar despre șoferi, ci și despre cei care au hotărât să asculte administrația locală și să folosească mijloacele de transport în comun. Doar că, din capătul Mănășturului până în centrul orașului oamenii fac mai nou, peste 40 de minute cu bus-ul.

Traficul dinspre cel mai mare cartier al municipiului, Mănăștur, spre centrul orașului, a fost dimineață blocat de lucrările de modernizare de pe Calea Mănăștur. Lucrări care durează de luni de zile, lucru care ne face firesc să ne întrebăm cum va gestiona Primăria proiectele majore de infrastructură, cum ar fi metroul mult promis, dacă lucrările de modernizare pentru Calea Moților – Calea Mănăștur – str. Uzinei Electrice – str. Mărginașă au început în vara lui 2022 și încă nu au ajuns la final.

Lucrările de modernizare pentru Calea Moților – Calea Mănăștur – str. Uzinei Electrice – str. Mărginașă au început în vara lui 2022. Opt case au fost demolate pe străzile Uzinei Electrice și Mărginașă, pentru întreg proiectul fiind afectate un număr de 48 de imobile, din care 25 se află în domeniul privat, iar 23 în domeniul public al municipalităţii clujene. Municipalitatea a plătit exproprieri în valoare de 9.266.131 lei, banii provenind din bugetul local.

„De vineri, dacă nu mă înșel, nu au fost în stare sa toarne niște asfalt pe 500 de metri! Bătaie de joc! Aseară la 22:00 se circula pe o banda înspre Mănăștur! Azi la fel! Când văd postari ca se face centura metropolitana…”, a transmis un clujean.

Oamenii mai fac și haz de necaz, neștiind cum să mai suporte problemele de infrastructură ale orașului: „Ședința de luni dimineață. Orice lucru începe cu o pauză”; „Se face tragerea la sorți pentru lopeti și târnăcoape”; „Se pun la punct ultimele detalii”.

Foto: Vlad Adochiței/INFO TRAFIC jud. CLUJ

h.jpeg

Comentarii Facebook