Clujeanul care a plonjat cu mașina în apele râului Arieș a fost găsit după 9 zile. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă!


Șoferul clujean care a plonjat cu mașina în apele râului Arieș, în urma unui accident rutier pe DN75, în afara localității Lungești, a fost găsit mort după 9 zile. Amintim că, incidentul a avut loc în data de 22 iunie.

La data de 1 iulie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați despre faptul că pe albia râului Arieș, în localitatea Moldovenești a fost observat cadavrul unei persoane.

La locul sesizat s-a deplasat o echipă operativă, în vederea efectuării cercetărilor, iar cu ajutorul echipajului ISU Cluj a fost adus la mal cadavrul.

S-a stabilit identitatea acestuia, respectiv a bărbatului de 83 de ani, implicat la data de 22 iunie, într-un eveniment rutier pe DN75, în afara localității Lungești, comuna Iara.

În urma accidentului rutier, autoturismul condus de acesta a fost proiectat în râul Arieș, în zona km 140+750m, de unde reprezentanții I.S.U. Cluj au extras autovehiculul până pe malul râului. În autoturism nu a fost identificat la acel moment bărbatul, astfel că în zona au fost continuate ulterior acțiunile pentru găsirea acestuia”, transmite IPJ Cluj.

În cauză au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă necropsia, urmând astfel a fi stabilită cauza decesului.

Comentarii Facebook