Un clujean nu poate dormi noaptea din cauza unui vecin care pune manele. A fost sfătuit să-și cumpere și el megafon - VIDEO


Un clujean nu poate dormi noaptea din cauza unui vecin care pune manele, la două noaptea, iar poliția e greu să intervină.

Am în blocul de vis-a-vis niște vecini care stau afara pe balcon la 2 noaptea, cu boxa, si asculta manele la maxim. Am sunat la poliție, au venit până aici, dar ei cand au văzut ca vine masina au oprit muzica, și apoi au intrat in casa. Acum stau la pândă să iasă înapoi afară (îi vedem că stăm la etaj superior) Noi avem filmari cu fazele astea. Ce am putea face mai mult?”, a relatat un clujean pe Reddit. 

Acesta a fost săfuit să își cumpere un megafon și când începe cheful să îi ”ucidă” cu zgomotul. 


Un vecin a sunat la poliție la 2 noaptea ca vecinii manelisti fac gălăgie. Nu a avut dovezi, pentru că ăia cu gălăgia au oprit cheful și muzica. Vecinul s-a ales cu amendă de la politie ca i-a deranjat de la pizza și cola sau ce destindere făceau ei la poliție atunci. Deci eu cred ca poliția asta mai mult ține cu infractori, dacă amendează pe cel care a sunat la ei ca fac alții gălăgie la 2 noaptea”, a mai relatat cineva.

Foto:  razvanbb.ro

Comentarii Facebook